Täckmaterial

Täckplast Pro 20x0.6

20x0.6m. Med maskeringstejp Precision

Täckplast 4x5 Medium

4x5m. Inomhus, möbler och golv. 12 micron

Täckplast Pro 20x1.2

20x1.2m. Med maskeringstejp Precision

Täckplast 4x5 Extra tjock

4x5m. Utomhus, möbler och golv. 40 microns

Täckplast Pro 20x2.7

20x2.7m. Med maskeringstejp Precision

Täckplast Dörr

1.1x2.1m. Med dragkedja

Täckplast för att skydda dina möbler, fönster och dörrar

Före du börjar arbeta är det lämpligt att täcka möbler, inredning, dörrar, fönster, golv och stuprör mm.

Täckplast Pro
Vår tunnare täckplast passar bäst för inomhus bruk men går bra att använda som kortvarigt täckmaterial utomhus. Undvik denna täckplast på golv och i trappor mm, plasten är hal och kan glida vilket gör att du kan ramla eller halka. Täckplast Pro har Tejp Pro förinstallerat i ena ändan vilket gör att du enkelt och snabbt fäster den direkt på underlaget, därefter kavlar du ut plasten över din inredning, dörrar eller fönster m.m.

Täckplast 40
Denna är tjockare och håller bäst för att täcka och skydda vid utomhus arbeten. Används till att täcka väggar, mark och fasader vid tex murnings- och målningsarbeten. Den kan även användas som en lättare pressening för att täcka och skydda byggmaterial, bilar och utemöbler mm. Utomhus använder du Tejp Ute eller Tejp Våt för att fästa täckplasten. Denna tejp sitter säkrare och längre ifall den utsätts för regn, vatten och solljus.

Täckduk Filt 200

1x4m, Våtlaminerad, 200gr/kvm

Maskeringstejp Våtyta 24mm

Bredd 24mm, Längd 45m

Täckduk Filt 160

1x10m, Våtlaminerad, 160gr/kvm

Maskeringstejp Utomhus 48mm

Bredd 48mm, Längd 45meter

Täckduk Filt 300

1x20m, Våtlaminerad, 300gr/kvm

Maskeringstejp Standard 48mm

Bredd 48mm, Längd 45m

Täckduk för att skydda golv och mark

Täckduken finns i 3 storlekar och 3 tjocklekar, den tjockare passar för professionella målare och den mindre och tunnare till händiga ”gör det självare”.

Använd täckduken för att skydda dina golv vid inomhusarbetare eller mark och trall vid utomhusarbeten. Den är mjuk och tjock vilket bäst förhindrar repor och skavmärken på dina underlag. Den innehåller samanfogat spillmaterial av filt som gör den halksäker och absorberar färg bra. För att förhindra färg och vätskegenomslag har undersidan behandlats med en våtsäkrad laminering. Använder du täckduken varsamt, kan den återanvändas, om och om igen.

Tejpa helst fast täckduken då sitter den ordentligt så du kan arbeta tryggt, säkert och ostört. Använd dubbelhäftande tejp, Tejp Std inomhus, Tejp Våt eller Tejp Ute för utomhusarbeten.