Verktyg för proffs & hemmafixare

Våra verktyg är testade av svenska professionella hantverkare! Vi har nogrant valt ut de bästa verktygen för montering av mosaik, kakel, klinker, granitkeramik och natursten. Deras höga kvalite, ergonomiska utformning och funktionalitet gör ditt arbete lättare samtidigt som du får bästa möjliga resultat.

Verktygen är precisionstillverkade, mycket slitstarka och har lång livslängd. De passar professionella hantverkare eller händiga hemmafiare och ”gör det självare”.

Superlätta och kompakta skärmaskiner

Nytt, skönt, anatomiskt och ergonomiskt Soft-Grip handtag! Lätta, slitstarka och funktionella skärmaskiner av högsta kvalitet för att kapa kakel, klinker, mosaik och den hårdaste granitkeramiken.

 • Tillverkade i 100% aluminium
 • 3 proffsmodeller
 • Kapar 5-15 mm tjocklek
 • Kaplängd upp till 160 cm
 • Ny, smart och enkel mätlinjal
 • Gott om reservdelar

Okrossbara slevar av världsklass

Bellotas verktyg är tillverkade av specialstål som är hårdare och slitstarkare än rostfritt stål. Stålet är UV-lackat för att öka slitstyrkan, förhindra rost och bli enkla att rengöra. Slevar, murhammare och släggor m.m. är smidda i ett stycke med samma specialstål för högsta stabilitet och hållbarhet. Verktygen har raka, plana och styva stålblad som ej går sönder, böjer sig eller slits ut.

 • Ergonomiska och sköna grepp i bokträ
 • Stabila och balanserade verktyg
 • Verktyg med livslång garanti (ej slitage eller åverkan)
 • Slevar som klarar 600kg belastning
 • Lyfter lagd granitkeramik, natursten och gatsten utan att böjas
 • PEFC miljöcertifierade
 • Knacka enkelt bort torkat bruk

Slevar och murskopa i syrafast & rostfritt stål

Förutom att sleva cement- och putsbruk så passar murskopan bra till att dosera vatten vid blandning av bruk och fästmassa. Murskopan har galvaniserat och rostfritt stål, tål syra och alla väder. Den har trägrepp, ligger skönt i handen och ett bra fäste för att hänga skopan på hink.

 • Ergonomic, balanced, shaped handle made of beech wood, varnished.
 • Ergonomic, balanced, shaped, three-component handle(G-24) on tarnamid jacking foot.
 • For distribution of adhesive mortars and adhesives for grids in thermal insulation works
 • Stainless, acid resistant steel, notched, thickness: 0,7mm.
 • For distribution of adhesive mortars

Fixkammar till mosaik & tunna plattor

 • 3 modeller tilverkade i Bellotas styva specialstål
 • 3xVmm tandning för tunn glasmosaik
 • 3x3 och 4x4mm tandning för mosaik och dubbellimning
 • 3+ stålbehandling, ger plant och slitstarka blad
 • Skönt ergonomiskt Soft-Grip handtag i Bio-material
 • 1mm tjockt, styvt, slitstarkt och plant stålblad
 • Epoxy behandlat stålblad förhindrar rost

Nya maskeringstejp till alla ändamål

Maskeringstejp underlättar renoveringsarbetet hemma och hjälper till att få ett snyggt och proffsigt resultat. För att få knivskarpa och raka linjer vid måleriarbete är den i princip ett måste att använda "Maskeringstejp Precision". Att försöka få ett proffsigt resultat på frihand är nästintill omöjligt, så se till att alltid ha minst en rulle hemma.

Vi har alla olika maskeringstejp, till alla andamål, för kräsnaste målare, professionella hantverkare och "gör det självare" till enklare hemarbete. Ett tips för att få snygga och raka linjer när du målar är att dra bort tejpen medan färgen fortfarande är blöt, då blir kanterna skarpa och fina.


Nya generationens målarpenslar är här!

Nya penslar med extra brett, tjockt och lång borst! Nu kan du måla längre, får fylligare och högre färgmättnad, bättre och finare resultat på din målning än med billigare och enklare penslar. Penslarnas blandning av äkta natur- och syntetborst av absolut högsta kvalitet gör penseln mer resistent mot lösningsmedel.

Borsten håller sin stibilitet, fasta och fina form under lång användning, mycket målning. Med noggran rengöring och skötsel har du en pensel med mycket lång livslängd!

Pensel Pro ★★★★★ (kvalite)
En pensel till all proffsmålning! Lång och bred naturborst av högsta kvalitet, blandat med specialsyntet gör den ytterst lämplig till all målning som kräver absolut högsta resultat och kvalitet. Penslarna kan användas för utomhus och inomhus målning, till all typ av färg och lack. Ger en superfin målningsyta. Den mjuka och fina borsten gör den mest lämpad på släta och fina ytor och underlag.

Penslarna har ett mjukt, skönt och ergonomiskt handtag i äkta PEFC- certifierat bokträ.

Modeller och borststorlek
Lackpensel (LxBxH)
30x18x45 / 50x20x51 / 70x23x61 / 100x24x68mm (40x19x51/60x22x57mm*)

Anstykare med rund borst (ØxH)
25x60 / 35x70 / 45x75mm (30x65/40x70mm*) 

Lång vinkelpensel XL (LxBxH)
50x19x60 / 75x20x66 / 100x22x66mm (50x14x55/60x15x55/75x17x60mm*)

Lång vinkelpensel (LxBxH)
35x9x51 / 50x9x55 / 75x9x60mm (25x9x44/60x9x55mm*)

Precision (LxH)
15x27 / 20x38mm  (25x40mm*)

Fasadpensel (LxBxH)
100x30x65 / 120x30x70mm

* beställningsvara

Fasadpensel med högsta färgupptag

Pensel Pro - Fasadpensel ★★★★★ (kvalite)
Fasadpensel Pro har mycket bra färgupptagning och passar utmärk där du vill få högsta färgtäckning. Kraftigt och stabilt handtag i bokträ med fästkrok till att sätta penseln på färgburk. Kvalitepensel som fungerar mycket bra till all din målning. Ger en mycket fin målningsyta.

Penslarna har ett mjukt, skönt och ergonomiskt handtag i äkta PEFC- certifierat bokträ.

Borststorlek (LxBxH)
100x30x65 / 120x30x70mm

Penslar till alla vattenbaserade färger

Pensel Eco ★★★★ (kvalite)
Lång borst i specialsyntet som passar bäst att använda till vattenbaserade plast och akrylfärger. Syntetborsten håller sin fasta och fina form under målning och efter rengöring.  Ger en mycket fin målningsyta. Den mjuka och fina borsten gör den mest lämpad på släta och fina ytor och underlag.

Fasadpensel Eco passar utmärkt till rödfärg.

Penslarna har ett mjukt, skönt och ergonomiskt Soft-Grip handtag i återanvänt BIO material.

Modeller och borststorlek
Lackpensel (LxBxH)
25x13x43 / 35x14x44 / 50x16x50 / 70x17x57mm

Fasadpensel (LxBxH)
100x30x55 / 120x30x60 / 150x40x66mm

Nya rollersystem 330 - måla 30% snabbare!

Helt ny modell med proffsroller som har maixmalt färgupptag, en större diameter/bredd på Ø5/25cm och Ø4/18cm. Samma roller finns även i diameter/bredd Ø20/10cm som används på små och trånga ytor.

Dess höga kvalite och prestande gör arbetet enklare och snabbare. Det finns roller som passar till varje typ av färg, inomhus, utomhus, på alla olika underlag. Till alla roller finns tillbehör som förlängningsskaft, målarhinkar, tråg och byglar m.m.

Våra roller är luddfria och släpper ingen avfällning vid målning. Du får en snabb och enkel målning med högsta resultat.

För att få bästa resultat, prestanda och enkelhet i din målning ska du alltid tvätta din roller före användning. Då ökar färgupptagning och du får ett bättre och finare målningsresultat.


Vårt engagemang för miljön och klimatet

Våra trähandtag är tillverkade av PEFC certifierat trä som garanterar att 100% av det trä som används kommer från ordentligt skött skog. Certifieringen uppfyller internationellt godkännda miljö krav, där skogsresurserna varsamt förnyas och bevaras genom hela tillverkningsprocessen.

 • Bokträ av högsta kvalite
 • Perfekt lackfinish på trähandtagen
 • Lätt, skön och mjuk touch i handtagen
 • Ergonomisk design som följer verktygens konturer