Mosaicum din specialist på glasmosaik

Mosaicum är specialist på mosaik och glasmosaik i alla former och utföranden. Vi säljer fäst- och fogmassor till mosaik, kakel, klinker samt professionella verktyg för kakelsättning, murning och målning. Med över 20 års branscherfarenhet är vi den trygga leverantör du behöver för alla typer av mosaikarbeten, stora som små: från fondvägg till kök, badrum, spa eller pool. Från perfekta underlag till vackra levande ytor.

Råd och tips för montering av glasmosaik

Vi har allt du behöver för en lyckad montering av glasmosaik. Från att skapa ett perfekt underlag till rätt produkter för fäst- och fog – inklusive specialfog och epoxyfog för mer krävande miljöer som pool och badmiljöer. Dessutom har vi de verktyg som krävs för att göra jobbet.

På vår hemsida hittar du bra råd samt anvisning för monteringsteknik. Läs gärna på innan du sätter igång och se till att du har rätt verktyg hemma, så underlättar det ditt arbete. Allt du behöver finns att beställa på mosaicum.se.

Svenskdesignad mosaik för proffs och hemmafixare

Vår glasmosaik är utvald/designad i Sverige och tillverkad i Spanien. Vi säljer glasmosaik till såväl branschproffs som händiga hemmafixare. Försäljning sker via vår webbshop till privatpersoner, företag och återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vårt kontor ligger i Onsala, lager och kundtjänst finns i Uddevalla. Välkommen att höra av dig till oss vid frågor.